Deep Tissue

Masajul tesutului profund a fost conceput pentru a reduce tensiunea musculara. Se concentreaza asupra asupra stratului profund al tesutului muscular.

Masaj de tip terapeutic menit sa ajunga la straturile inferioare de muschi. Masajul consista in detensionarea acelor muschi care care provoaca durere sau care sunt supusi la efort prelungit. Acest masaj poate fi necesar celor care conduc mult sau care petrec mult timp in aceasi pozitie.

Caracteristica de baza a acestui tip de masaj o reprezinta presiunea intensa aplicata de catre terapeut, pe zonele cu tensiuni musculare cronice cu ajutorul unor combinatie de frictiuni si de presiuni, executate cu degetele, antebrate, coate, diminuind tensiunea, si inlaturand “nodurile”, aflate la nivelul musculaturii, oferind o varietate de miscare mai ampla.

Masajul tesutului profund este adesea recomandat pentru persoanele care au durere consecvent, sunt implicate în activitatea fizica (cum ar fi atletii), si la pacientii care au suferit vatamari fizice.

Aceasta tehnica ajuta la ameliorarea durerii asociate cu spasme musculare,, fibromialgie, osteoartrita, leziuni si imbunatateste circulatia sangvina.

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Inscrie-te la newsletter sa ramai informat cu ultimele promotii si stiri Anatripsis SPA

Felicitari! Te-ai inscris cu succes.

Pin It on Pinterest

Shares